Dr. Horatiu Badiu

Despre mine

Medic primar Ortopedie și Traumatologie, Supraspecializat în Chirurgia Artroscopică și Traumatologia Sportivă

Sunt Dr. Horațiu Badiu, Medic Primar Ortoped – Chirurg Ortoped, supraspecializat în chirurgia artroscopică și traumatologia sportivă. Interesele mele pentru ortopedie și traumatologie își au originea în inspirația unei pasiuni cultivate sistematic de-a lungul activității mele profesionale. O pasiune care mă poartă la specializări continue, în țară și în străinătate, ca un curs firesc în evoluția tehnologică a domeniului și din respect pentru toți pacienții mei.

l

Studii

Absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie ‘’Iuliu Hatieganu’’ Cluj Napoca, promotia 2011

Intre anii 2012-2016 am urmat pregatirea in specialitatea Ortopedie Traumatologie ca Medic Rezident.

2017 – 2022 Medic Specialist Ortopedie Tramatologie

In luna iunie 2022 am sustinut examenul de primariat, astfel primind titlul de Medic Primar Ortopedie-Traumatologie

Pe parcursul timpului am castigat o vasta experienta in tratamentul chirurgical artroscopic al afectiunilor genunchiului, umarului si gleznei – leziuni multiligamentare (ligament incrucisat anterior , posterior si colaterale), leziuni meniscale, rupturi ale coafei rotatorilor, luxatii recidivante, diferite patologii ale cartilajului articular.  Tratamentul chirurgical al fracturilor membrelor, rupturi de tendoane si alte afectiuni sportive. Corectii ale deformatiilor antepiciorului (monturi), artroplastii sold si genunchi.

Pregatire in centre medicale de renume, precum Clinica Acibadem – IstanbulSpitalul Hautepierre – Strasbourg, Spitalul Ortopedic Speising – Viena, Spitalele de Ortopedie din Ljubljana, Bratislava si Zagreb,  Centrul Medical Smith&Nephew Londra (Watford), UK.

Dr. Horatiu Badiu Programari Consultatii

DR. HORATIU BADIU

Recenzii

Ce spun pacientii despre mine

Dr. Horatiu Badiu
4.9
Based on 26 reviews
powered by Google
Andreea ScutariuAndreea Scutariu
19:58 06 Mar 24
Razvan LucaciRazvan Lucaci
17:53 06 Mar 24
Recomand cu mare plăcere!
Baciu AlexandraBaciu Alexandra
17:27 16 Feb 24
Cel mai bun chirurg ortoped din Cluj, singurul care a reusit sa o scape pe mama de durerile crunte pe care le avea.Dl dr are foarte multa rabdare si explica in detaliu tot ce trebuie stiut despre operatie, aloca suficient timp pacientului si cel mai important, este cel mai bun. In recomand cu mare incredere si sigur m-as intoarce la el pentru orice problema ortopedica, si eu si familia mea
Iulia CondorIulia Condor
13:50 14 Feb 24
Andreea HamorszkiAndreea Hamorszki
18:38 28 Jan 24
Profesionalism, promptitudine, excelenta in chirurgia genunchiului. Un act medical plin de umanitate. Grija si respect fata de pacient. Un chirurg exceptional pe care il recomand cu multa incredere.
Andrei PopAndrei Pop
18:19 28 Jan 24
Un adevărat profesionist !!
Ervin CsikiErvin Csiki
11:53 23 Jan 24
Horațiu este un medic cu experiență vastă, abilități remarcabile, comunicare eficientă și empatie. Recomand pacienților care caută transparență și excelență
Alex MAlex M
12:54 20 Jan 24
Buna ziua, am trimis un mail la Clinica Ortomed cu mentiunea de a vi-l transmite
js_loader

dr. Horatiu Badiu

Recâștigă-ți mobilitatea la orice vârstă

Suprasolicitarea repetată a sistemului musculo-osos sau lipsa de grijă față de vulnerabilități deja prezente sau față de vârstă, duc la afecțiuni ortopedice specifice, prin diferite traumatisme

Afecțiuni ale genunchiului

printre care cele mai întâlnite sunt: ruptura de menisc, ruptura de ligament încrucișat anterior (LIA), ruptura de ligament încrucișat posterior (LIP), leziunea de cartilaj (condropatia), leziuni ale ligamentelor colaterale (CPL).

Afecțiuni ale gleznei și piciorului

printre care cele mai întâlnite sunt: osteocondrita talară și alte afecțiuni ale cartilajului articular, entorse recidivante de gleznă, luxații recidivante tendoane peroniere, rupturi tendon ahilean, maladia Haglund (deformare și inflamație dureroasă a călcâiului) sau hallux valgus (mont).

Afecțiuni ale umărului

printre care cele mai întâlnite sunt: luxația recidivantă de umăr, leziunile de coafă rotatorie, tendinita calcară a umărului, impingementul subacromial, bursită subacromială, capsulita adezivă (sindromul umărului înghețat).

Afecțiuni ale șoldului

printre care cele mai întâlnite sunt:

- artroza șoldului (coxartroza), necroza capului femural.

Call Now Button